به گزارش قدس آنلاین، خلیل ساعی علت قرمز شدن آب دریاچه ارومیه را رشد برخی جلبکها دانست و اظهار کرد: قرمز رنگ شدن دریاچه ارومیه ناشی از اشباع نمک، کاهش اکسیژن و گرمی هوا و شدت تابش است.
وی با بیان اینکه این پدیده همه ساله بعد از خشکسالی دریاچه رخ میدهد، افزود: با کمبود اکسیژن آب و افزایش غلظت نمک به واسطه تبخیر ناشی از گرما، جلبکهای سبز از بین رفته و شرایط برای رشد جلبک قرمز فراهم و باعث قرمز رنگ دیده شدن سطح آب میشود که سال گذشته نیز چنین اتفاقی رخ داد.
مدیرکل مدیریت بحران استان با یادآوری اینکه به طور معمول میزان جلبک سبز در دریاچه ۹ هزار و ۵۰۰ عدد در هر میلیلیتر است، گفت: در حال حاضر که در روز دهم تیرماه هستیم، که با شروع فصل گرما و شدت تابش خورشید، رنگ آب دریاچه به دلیل رشد جلبکها به قرمزی شدن تمایل پیدا میکند و تا زمانی که دما کاهش نیابد، این روند ادامه خواهد داشت.
نظر شما